Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καταγγέλλει τον Άντονι η πρώην σύντροφός του για βιαιοπραγία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καταγγέλλει τον Άντονι η πρώην σύντροφός του για βιαιοπραγία
ΑΠΕ

Ο Άντονι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενος για τρία ποινικά αδικήματα -σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο- μετά την μήνυση που ετοιμάζεται να καταθέσει εναντίον του η Γαβριέλα Κάβαλιν, για βιαιοπραγία.

Η πρώην σύντροφος του Άντονι, κατηγορεί τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για βίαιη συμπεριφορά και προχωρά σε κατάθεση μήνυσης κατά του Βραζιλιάνου εξτρέμ των “κόκκινων διαβόλων”.

Όπως αναφέρει η δικηγόρος της Κάβαλιν, Βανέσα Σόουζα, ο Άντονι μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με τρία ποινικά αδικήματα, σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο. Η Γαβριέλα Κάβαλιν φέρεται να έχει κάνει ανάλογη κίνηση και στην Βραζιλία, όπως αναφέρει το “portal UOL”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι εκπρόσωποί της Καβαλίν έχουν ήδη ετοιμάσει ένα έγγραφο 70 σελίδων που περιλαμβάνει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την βίαιη συμπεριφορά του Άντονι, και σύντομα πρόκειται να το υποβάλλουν στην αγγλική αστυνομία.

Οι καταγγελίες αυτές περιλαμβάνουν την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων, τον περιορισμό της Καβαλίν στην κατοικία τους, αλλά και πράξεις βίας που οδήγησαν σε σωματικούς τραυματισμούς.

Να αναφέρουμε ότι η DJ και Influencer είχε ανακοινώσει πως απέβαλε όταν ήταν έγκυος στο παιδί του παίκτης των “κόκκινων διαβόλων”.

Να αναφέρουμε ότι σε δηλώσεις που είχε κάνει στην Record -προ δυο μηνών- η Καβαλίν είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: “Με άρπαξε και από τα δύο χέρια, με πέταξε στο κρεβάτι και πήδηξε από πάνω μου. Όταν το έκανε αυτό, το προσθετικό σιλικόνης μου μετακινήθηκε, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι τόσο πολύ να αναπνεύσω και να νιώθω ότι θα πεθάνω”

Η Καβαλίν είχε εξηγήσει πως χρειάστηκε μια επέμβαση με περισσότερα από 40 ράμματα μέσα στο στήθος της για να διορθωθεί η “ζημιά” στον μαστό της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις