Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κάζο με το… καλημέρα! “Πάρτι” Κρίσταλ Πάλας στο Ολντ Τράφορντ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κάζο με το… καλημέρα! “Πάρτι” Κρίσταλ Πάλας στο Ολντ Τράφορντ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε να “ξενερώσει” τους οπαδούς της από νωρίς και τη φετινή σεζόν. Ξεκίνημα στην Premier League με εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας για τους “κόκκινους διαβόλους”.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις της στην Premier League. Η ομάδα του Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας, για τη δεύτερη αγωνιστική.

Η Γιουνάιτεντ δεν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα, καθώς είχαν νικήσει 1-0 τη Σαουθάμπτον το περασμένο Σάββατο.

Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω πολύ νωρίς (7′) από το πλασέ του Τάουνσεντ μετά τη σέντρα του Σλουπ από δεξιά. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι, πήραν στο 74′ πέναλτι για χέρι του Λίντελο και παρότι ο Ντε Χέα απέκρουσε την εκτέλεση του Αγιού, ύστερα από δύο λεπτά δόθηκε επανάληψη και ο Ζαχά πήρε την μπάλα και την έστειλε στο παραθυράκι για το 0-2.

Ο νεοαποκτηθέντας Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ μείωσε σε 1-2 με διαγώνιο πλασέ στο 80′, ωστόσο στο 85΄ ο Ζαχά “έγραψε” το τελικό 1-3 με δυνατό σουτ, στέλνοντας στο καναβάτσο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Όλε Γκούναρ Σόλσκερ): Ντε Χέα, Φόσου-Μένσα (81′ Ιγκάλο), Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (67′ Φαν ντε Μπέεκ), Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες, Τζέιμς (46′ Γκρίνγουντ), Μαρσιάλ. 

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (Ρόι Χόντσον): Γκουαΐτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Σακό, Μίτσελ, ΜακΆρτουρ, ΜακΚάρθι (88′ Μιλιβόγεβιτς), Τάουνσεντ, Σλουπ (75′ Έζε), Ζαχά, Αγιού (81′ Μπατσουαγί).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις