Site icon NewsIT

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 3-0: Ο Μάρκους Ράσφορντ την οδηγεί στην Premier League

19.02.2023 | 18:13
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 3-0: Ο Μάρκους Ράσφορντ την οδηγεί στην Premier League

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Leicester City - Old Trafford, Manchester, Britain - February 19, 2023 Manchester United's Marcus Rashford celebrates scoring their second goal REUTERS/Molly Darlington EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εύκολα της Λέστερ (3-0) στο “Ολντ Τράφορντ” και συνέχισε την τρομερή της πορεία στην Premier League φτάνοντας στο -2 από την δεύτερη, Σίτι! Δυο γκολ ο Μάρκους Ράσφορντ, πριν τον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα.

Με τον Μάρκους Ράσφορντ να παραμένειon fire και να σκοράρει δύο τέρματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-0 της Λέστερ και εδραιώνεται στην τριάδα της Premier League.

Έτσι, ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε στο 35′ και στο 58′ κι έφτασε τα 14 τέρματα σε ισάριθμες αναμετρήσεις μέσα στο 2023 και… εδραίωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -3 από τη δεύτερη Σίτι. Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Σάντσο στο 62′.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version