Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3: Τα highlights του επικού προημιτελικού του FA Cup

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3: Τα highlights του επικού προημιτελικού του FA Cup

Σ΄ έναν ανεπανάληπτο προημιτελικό, εκ των κορυφαίων στην ιστορία του αρχαιότερου ποδοσφαιρικά θεσμού στη Μ. Βρετανία, του Κυπέλλου Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τιμώρησε τα λάθη της Λίβερπουλ και με 4-3 στην παράταση (2-2 ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια), με το γκολ του νεαρού Ντιαλό στο 120΄, πήρε μία απίστευτη πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.

Το γκολ του Αμάντ Ντιαλό στις καθυστερήσεις της παράτασης ολοκλήρωσε την ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην παράταση κόντρα στη Λίβερπουλ και της έδωσε πρόκριση θρίλερ στα ημιτελικά του FA Cup.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε δύο φορές κοντά στο να πανηγυρίσει την πρόκριση μέσα στο Ολντ Τράφορντ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της πήρε την μπουκιά στο τέλος, πρώτα στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση και ύστερα επικρατώντας 4-3 με ανατροπή στον εξτρά χρόνο, σκοράροντας με τον Αμάντ Ντιαλό στο 120+1′.

Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ επί της Τσέλσι, ο στόχος της κατάκτησης και των τριών υπόλοιπων τίτλων που είχε θέσει η Λίβερπουλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League) δεν υφίσταται, πλέον, μετά τον αποκλεισμό της στο FA Cup.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις