Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με Μαγκουάιρ αλλά χωρίς Μαρσιάλ στον τελικό του Europa League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με Μαγκουάιρ αλλά χωρίς Μαρσιάλ στον τελικό του Europa League
ΦΩΤΟ Reuters

Στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τελικό του Europa League την προσεχή Τετάρτη (26/5) κόντρα στη Βιαγιαρεάλ συμπεριλήφθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Άντονι Μαρσιάλ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συμπεριέλαβε και τον Χάρι Μαγκουάιρ, στην 26μελή αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ανακοίνωσε τη Δευτέρα (24/05) για τον μεθαυριανό (Τετάρτη, 26/05) τελικό του Europa League με τη Βιγιαρεάλ στο Γκντανσκ, παρά το γεγονός ότι ο διεθνής Άγγλος αμυντικός έχασε τα τελευταία τέσσερα ματς των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Νορβηγός τεχνικός θέλει να εξαντλήσει μέχρι την τελευταία στιγμή τις πιθανότητες παρουσίας του Μαγκουάιρ στο μεγαλύτερο ματς της εφετινής σεζόν για τη Γιουνάιτεντ, μολονότι έχει ήδη προετοιμάσει το πλάνο του με τους Λίντελοφ, Μπαγί και Τουανζέμπε να διεκδικούν τις δύο απ’ τις τρεις θέσεις στο κέντρο της άμυνας.

Ουσιαστικά ο μοναδικός «απών» απ’ τον τελικό θα είναι ο Αντονί Μαρσιάλ, που έχει μείνει εκτός μάχης το τελευταίο δίμηνο λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Από τους 26 παίκτες της αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μόνο τέσσερις είχαν πάρει μέρος στον τελικό του 2017 στην Σουηδία: οι Νταβίντ Ντε Χέα, Μάρκους Ράσφορντ, Πολ Πογκμπά και Χουάν Μάτα.

Η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα, Χέντερσον, Μπίσοπ
Αμυντικοί: Μπαγί, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Τέλες, Τουανζέμπε, Γουάν-Μπισάκα, Γουίλιαμς
Μέσοι: Αμάντ, Φερνάντες, Φρεντ, Τζέιμς, Μάτα, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φαν ντε Μπέεκ,
Επιθετικοί: Καβάνι, Ελανγκά, Γκρίνγουντ, Ράσφορντ, Σόρτιρ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις