Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου: Εκπληκτική ταμπέλα με Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έβαλαν οι Άγγλοι στο «Ολντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου: Εκπληκτική ταμπέλα με Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έβαλαν οι Άγγλοι στο «Ολντ Τράφορντ»
Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, το βράδυ της Τρίτης (12.12.2023) για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη -ασχέτως στο τι θα γίνει στο Κοπεγχάγη – Γαλατάσαραϊ- και οι οπαδοί της θυμήθηκαν τον τελικό του 1999 και το γκολ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κόντρα στους Βαυαρούς, στο φινάλε του αγώνα.

Την… αύρα και την εκτελεστική δεινότητα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα ήθελε να έχει απόψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Όλντ Τράφορντ, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, σε ματς για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” χεριάζονται νίκη και να λήξει ισόπαλο το Κοπεγχάγη – Γαλατάσαραϊ για να περάσουν στα νοκ άουτ του Champions League. Αν νικήσουν τους Βαυαρούς στο “Ολντ Τράφορντ” και υπάρξει νικητής στο «Πάρκεν», τότε θα είναι τρίτοι και θα… περάσουν στους “32” του Europa league.

Οι παίκτες του Τεν Χάαγκ μπορούν να περάσουν και με ισοπαλία στο Europa League, αρκεί να χάσει η Κοπεγχάγη, αφού θα υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα στηρίξουν την ομάδα τους και μάλιστα έφτιαξαν και μια… συμβολική πινακίδα, κοντά στο “Ολντ Τράφορντ”, ζωγραφίζοντας τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να πανηγυρίζει ένα γκολ, όπως είχε κάνει και στο 90+3′ κόντρα στην Μπλαγερν Μονάχου στον τελικό του Champions league του 1999, δίνοντας την κούπα στους Άγγλους.

“Ποιος βάζει την μπάλα στα δίχτυα των Γερμανών; Ας ελπίσουμε ο Ράσμους Χόιλουντ” γράφει χαρακτηριστικά η πινακίδα με τη φωτογραφία του Σόλσκιερ και με αναφορά στον Δανό επιθετικό που έχει τώρα στις τάξεις της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΦΩΤΟ REUTERS/Carl Recine

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις