Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 4-1: Σόου Κριστιάνο Ρονάλντο και γκολάρα Μπρούνο Φερνάντες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 4-1: Σόου Κριστιάνο Ρονάλντο και γκολάρα Μπρούνο Φερνάντες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι “κόκκινοι διάβολοι” στην κορυφή της Premier League.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει δύο γκολ στο ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Σόλσκιερ επικράτησε με 4-1 της Νιούκαστλ στο Ολντ Τράφορντ και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, μετά το πέρασμα της τέταρτης αγωνιστικής.

Ο Πορτογάλος σταρ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάνει αρκετές προπονήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και φρόντισε να δείξει με το “καλημέρα” τις άγριες διαθέσεις. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι κι άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Το σουτ του Γκρίνιγουντ κόντραρε κι ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ σε ασταθή απόκρουση, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ακολουθεί τη φάση και να κάνει από κοντά το 1-0.

Η Νιούκαστλ είχε απάντηση και στο 56′ έκανε το 1-1 με τον Χάβι Μανκίγιο. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκοψε γρήγορα τη χαρά των φιλοξενούμενων, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε σε τετ-α-τετ μετά την κάθετη του Σο και νίκησε για δεύτερη φορά τον Γούντμαν (2-1).

Στο 79′ ο Μπρούνο Φερνάντες με απίστευτο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 3-1, ενώ στις καθυστερήσεις κρύφτηκε η μπάλα, με τον Λίνγκαρντ να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις