Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0: Μία «ανάσα» από την 4άδα η ομάδα του Τεν Χαγκ – Στο γήπεδο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0: Μία «ανάσα» από την 4άδα η ομάδα του Τεν Χαγκ – Στο γήπεδο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0 της Νότιγχαμ Φόρσετ και με τη νίκη αυτή, βρέθηκε ακόμη πιο κοντά στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας στην Premier League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το “παρών” στο Ολντ Τράφορντ για να παρακολουθήσει το ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 19ο λεπτό με τον Ράσφορντ από ασίστ του Έρικσεν και τρία λεπτά αργότερα, ο πρώτος “σέρβιρε” με τη σειρά του στον Μαρσιάλ, για το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, αλλά με το VAR να ακυρώνει ως οφσάιντ κι ένα γκολ του Γέιτς, δεν απέφυγαν την ήττα. Ο Φρεντ έβαλε έτσι και το… κερασάκι στο τέλος, σκοράροντας με ωραίο πλασέ από τρομερή τελική πάσα του Κασεμίρο.

Με τη νίκη αυτή δε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στο -1 από την τέταρτη θέση και την Τότεναμ, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ παρέμεινε στη “ζώνη του υποβιβασμού”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις