Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ραλφ Ράνγκνικ κάνει ντεμπούτο στον πάγκο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ραλφ Ράνγκνικ κάνει ντεμπούτο στον πάγκο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ραλφ Ράνγκνικ εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια εργασίας και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (5/12) στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας. Απίστευτο μπόνους από τη διοίκηση σε περίπτωση που ο Γερμανός τεχνικός πείσει τον Χάαλαντ να ντυθεί στα «κόκκινα»! 

Στο κυριακάτικο (5/12) ματς με την Κρίσταλ Πάλας θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ραλφ Ράνγκνικ. Ο Γερμανός τεχνικός εξασφάλισε σήμερα την απαραίτητη άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασιλείο και είναι πλέον σε θέση να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του, τρεις ημέρες αφότου οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψή του.

Στο αποψινό (22:15) παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Premier League με την Άρσεναλ, στον πάγκο θα βρίσκεται και πάλι ο υπηρεσιακός προπονητής Μάικλ Κάρικ, ενώ ο Ράνγκνικ αναμένεται να παρακολουθήσει τον αγώνα από τις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα, πάντως, με την εφημερίδα «Daily Express» ο 63χρονος κόουτς έχει αναλάβει και μια «μυστική» αποστολή: Να πείσει τον Ερλινγκ Χάαλαντ να φορέσει το καλοκαίρι τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Αν μάλιστα τα καταφέρει τότε η διοίκηση του έχει υποσχεθεί μπόνους δέκα εκατ. ευρώ (!), καθώς ο Νορβηγός σταρ διεκδικείται από όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ρεπορτάζ μιας άλλης εφημερίδας, της «Daily Mirror», αναφέρει πως η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει δεσμευτεί για τη διάθεση 115 εκατ. ευρώ για να ενισχυθεί η ομάδα στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις