Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μουρίνιο κρατάει ανοιχτή την πόρτα στον Ιμπραίμοβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μουρίνιο κρατάει ανοιχτή την πόρτα στον Ιμπραίμοβιτς

  Μπορεί πριν από λίγο καιρό ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να «αποχαιρέτησε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσω Instagram, όμως φαίνεται ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο, δεν αποκλείει ο διάσημος Σουηδός επιθετικός, να φορέσει ξανά την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιετντ.

Ο 35χρονος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είχε «δανειστεί» λόγια του Ιούλιου Καίσαρα προκειμένου να αναφερθεί στο τέλος της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ήρθα. Μίλησα. Κατέκτησα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram. Λέξεις που θυμίζουν την ιστορική φράση «Veni. Vedi. Vici» του Ιούλιου Καίσαρα.
«Είναι πιθανό. Όλα είναι ανοιχτά. Ίσως τον Δεκέμβριο να παρθεί η απόφαση, διότι δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να επιστρέψει σε ανταγωνιστικό επίπεδο πριν από εκείνη την περίοδο. Γιατί να μην περιμένουμε, ακόμη και για τότε, έναν ποδοσφαιριστή που προσέφερε τόσα πολλά σε εμάς;» αναρωτήθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σημείωσε 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την παρελθούσα σεζόν, τραυματίστηκε τον Απρίλιο σοβαρά στο γόνατο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε