Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ: Με «περίπατο» οι «πολίτες» στους «8» του Champions League (video)

Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ: Με «περίπατο» οι «πολίτες» στους «8» του Champions League (video)
Reuters

Μια… χαλαρή βραδιά για τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» είχαν εύκολη δουλειά κόντρα στην Γκλάντμπαχ –στη Βουδαπέστη- επικράτησαν 2-0 και πέρασαν στους «8» του Champions League (4-0 το συνολικό σκορ).

Εύκολη πρόκριση για τη Μάντσεστερ Σίτι στους «8» του Champions League. Οι «πολίτες» νίκησαν –στη Βουδαπέστη- την Γκλάντμπαχ με 2-0 και «τσέκαραν» το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά για 4η σερί φορά, στην όγδοη συνεχόμενη συμμετοχή τους στους «16».

Η άμυνα της Γκλάντμπαχ δέχθηκε από νωρίς την πίεση της Μάντσεστερ Σίτι και «λύγισε» με τη συμπλήρωση δώδεκα λεπτών αγώνα. Ο Ντε Μπρόινε έπιασε μια.. σουτάρα εκτός μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα του Ζόμερ για το 1-0. Οι Άγγλοι «κλείδωσαν» τη νίκη και την πρόκριση πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα (18’) με τον Γκουντογκάν να κάνει το 2-0.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε.. περίπατο στο υπόλοιπο πρώτο μέρος, με την Γκλάντμπαχ όμως να «αγγίζει» το γκολ στο 41’ με το σουτ του Εμπολό να περνάει για λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε… διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Μάντσεστερ Σίτι να ελέγχει το ματς. Σε δυο κοντινές φάσεις (66’ και 68’) ο Ζόμερ έδιωξε τα σουτ του Μαχρές. Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και οι «πολίτες» έφτασαν σε μια άνετη πρόκριση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις