Αθλητικά

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: Κοντράστ συναισθημάτων με δάκρυα για Λαουτάρο Μαρτίνες και Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, μετά την απώλεια του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Έρλινγκ Χάαλαντ… έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Δακρυσμένοι και οι δυο, αλλά για διαφορετικό λόγο.

Έχοντας χάσει και μια από τις κορυφαίες φάσεις της Ίντερ στον τελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Λαουτάρο Μαρτίνες εμφανίστηκε απαρηγόρητος και δακρυσμένος μετά τη λήξη του αγώνα.

Συγκινημένος, αλλά από χαρά, ήταν την ίδια στιγμή ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Στην πρώτη του χρονιά στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Νορβηγός επιθετικός κατάφερε να τα… σηκώσει όλα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS