Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η απονομή του Κυπέλλου Αγγλίας στους «κόκκινους διάβολους»

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η απονομή του Κυπέλλου Αγγλίας στους «κόκκινους διάβολους»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την Μάντσεστερ Σίτι 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, με τους «κόκκινους διαβόλους» να κατακτούν το τρόπαιο και να το πανηγυρίζουν με έξαλλο τρόπο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε περισσότερη «δίψα» από την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, με το σύνολο του Έρικ τεν Χαχ να κερδίζει 2-1 την συμπολίτισσα της και φτάνει στις 13 κατακτήσεις FA CUP.

Αυτός μάλιστα ήταν και ο μοναδικός τίτλος για τους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι παράλληλα εξασφάλισαν και την έξοδο τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα οι παίκτες της Γιουνάιτεντ στο «Wembley» να πανηγυρίσουν με έξαλλο τρόπο την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού κατάφεραν να κλείσουν μια πολύ δύσκολη χρονιά με θετικό τρόπο.

Oι κατακτήσεις του Kυπέλλου Αγγλίας

Άρσεναλ 14
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 13
Τσέλσι, Λίβερπουλ, Τότεναμ 8
Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα 7
Νιούκαστλ, Μπλάκμπερν 6
Έβερτον, Γουέστ Μπρομ, Γουόντερερς 5
Γουλβς, Μπόλτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 4
Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Γουέστ Χαμ 3
Πρέστον, Πόρτσμουθ, Ολντ Ετόνιανς Σάντερλαντ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπέρι 2
Χάντερσφιλντ, Λέστερ Όξφορντ Γιουνιβέρσιτι, Ρόγιαλ Εντζινίρς, Ντέρμπι Κάουντι, Λιντς, Σαουθάμπτον, Μπέρνλι, Κάρντιφ, Μπλάκπουλ, Κλάπαμ Ρόβερς, Νοτς Κάουντι, Μπάρνσλεϊ, Τσάρλτον, Ολντ Καρτούσιανς, Μπλάκμπερν Ολίμπικ, Μπράντφορντ, Ίπσουιτς, Κόβεντρι, Γουίμπλεντον, Γουίγκαν 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις