Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: «Τιτανομαχία» στα ημιτελικά του Champions League

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: «Τιτανομαχία» στα ημιτελικά του Champions League

Απόψε έχει “ματσάρα”. Η πρώτη… πράξη στις “μάχες” της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης, για μια θέση στον τελικό του Champions League, δίνεται στο “Έτιχαντ” (26.04.2022 / 22:00) και αναμένεται να μας καθηλώσει.

Χωρίς καμία αμφιβολία, το Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης είναι το “ζευγάρι” των ημιτελικών του Champions League που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων (Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ ο άλλος).

Το 2016, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώθηκαν, για πρώτη φορά, σε ημιτελικό Champions League, με τη “βασίλισσα” να παίρνει το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό. Το 2020, όμως, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στη φάση των “16”, με την αγγλική ομάδα να παίρνει την πρόκριση.

Αυτή θα είναι η έβδομη φορά που Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωπες. Μέχρι τώρα υπάρχει… ισορροπία στις “μάχες” τους, αφού έχουν από δύο νίκες, ενώ ακόμα δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ζοάο Κανσέλο (συμπλήρωσε κάρτες), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γουόκερ, Στόουνς και Ακέ.

Απ’ την άλλη, ο Κάρλο Αντσελότι πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Αλάμπα (αν δεν τα καταφέρει θα πάρει τη θέση του ο Νάτσο), Κασεμίρο και Μεντί, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Αζάρ, Μαριάνο και Γιόβιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε, Ρόντρι, Μπερνάντο Σίλβα, Μάχρεζ, Φόντεν, Στέρλινγκ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρος, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις