Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαραντόνα: Η αποκάλυψη της πρώην συζύγου του για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του

Μαραντόνα: Η αποκάλυψη της πρώην συζύγου του για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του

Ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του Ντιέγκο Μαραντόνα, Όσκαρ Ρουτζέρι, αποκάλυψε στο “ESPN” την ατάκα της πρώην συζυγού του “Θεού” του ποδοσφαίρου για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή πριν μία εβδομάδα, βυθίζοντας στο πένθος τον ποδοσφαιρικό πλανήτη κι όχι μόνο. 

Άπαντες τίμησαν τη μνήμη του στα γήπεδα, ωστόσο παρότι έχουν περάσει επτά μέρες από τον χαμό του, υπάρχουν ακόμα πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την ιατρική περίθαλψη και τις συνθήκες διαβίωσης του το τελευταίο διάστημα. 

Κάθε μέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια, την ώρα που ο ο φίλος του Μαραντόνα, Όσκαρ Ρουτζέρι, αποκάλυψε σε εκπομπή του “ESPN” την ατάκα της Κλάουντια Βιγιαφάνιε, πρώην συζύγου του Ντιέγκο, για τις άθλιες συνθήκες που ζούσε το τελευταίο διάστημα.

“Εχθές μίλησα με την Κλάουντια και μου είπε: ‘Φίλε, αν έμπαινες μέσα και έβλεπες πού πέθανε ο Ντιέγκο, θα πέθαινες κι εσύ. Δεν ξέρω αν είναι σωστό που το είπα, αλλά η Κλάουντια γνωρίζει πως το λέω από την καρδιά μου. Δεν ήθελα να την ρωτήσω κάτι περισσότερο. Πονάμε όλοι. Δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν”, ήταν το σχόλιο του Ρουτζέρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις