Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μαραντόνα: Ξέσπασε σε κλάματα ο διαιτητής που δεν είδε το “Χέρι του Θεού” (pic)

Μαραντόνα: Ξέσπασε σε κλάματα ο διαιτητής που δεν είδε το “Χέρι του Θεού” (pic)

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τον χαμό του καλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ούτε ο διαιτητής του περίφημου ημιτελικού του Μουντιάλ του Μεξικό το 1986 ανάμεσα στην Αργεντινή και την Αγγλία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ο Αλί Μπενακέρ ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε για τον θάνατο του Μαραντόνα. Ο Τυνήσιος ρέφερι σύνδεσε το όνομα του με τον Ντιέγκο, μιας και δεν είδε το γκολ που πέτυχε με το χέρι ο Αργεντινός, το οποίο έμεινε στην ιστορία ως το «Χέρι του Θεού».

“Ήταν μια διάνοια, ένας θρύλος του ποδοσφαίρου. Είχα την τύχη να ζήσω το σπουδαιότερο γκολ όλων των εποχών. Μια μαγική στιγμή”, δήλωσε ο Μπενακέρ, ο οποίος “λύγισε” στο άκουσμα του θανάτου του Μαραντόνα.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Μαραντόνα είχε πάει στην Τυνησία για να γυρίσει ένα διαφημιστικό κι επισκέφτηκε τον Αλί Μπενακέρ.

“Αυτήν την εβδομάδα επισκέφτηκα την Τυνησία και είχα μία “συναισθηματική επανένωση” με τον Αλί Μπενακέρ. Του πρόσφερα μία φανέλα της Αργεντινής με την αφιέρωση “Στον Αλί, τον αιώνιο φίλο μου” και μου έδωσε μία φωτογραφία από εκείνον τον αγώνα”, είχε πει ο Μαραντόνα λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του στον Μπενακέρ.

Τα δύο πιο πολυσυζητημένα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις