Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μαραντόνα: Ο Ιταλός γιος του παίρνει την υπηκοότητα της Αργεντινής

Μαραντόνα: Ο Ιταλός γιος του παίρνει την υπηκοότητα της Αργεντινής

Ο Ιταλός γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγκο Τζούνιορ, πήρε την απόφαση να πάρει την αργεντίνικη υπηκοότητα στις 25 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Αργεντινής τη Δευτέρα (22/03).

Πρόκειται για τον 34χρονο αθλητικό συντάκτη, ο οποίος είναι και προπονητής ποδοσφαίρου, ενώ είναι πατέρας δύο παιδιών. Ο γιος του θρύλου του ποδοσφαίρου εκμεταλλεύτηκε τον νόμο της Αργεντινής, ο οποίος προβλέπει ότι τα παιδιά Αργεντινών που γεννιούνται στο εξωτερικό, μπορούν να επιλέξουν υπηκοότητα.

«Ήταν πάντα ξεκάθαρο ότι είμαι 50% Ναπολιτάνος και 50% Αργεντινός. Είχα πάντα την επιθυμία να επισημοποιήσω την αργεντίνικη καταγωγή μου. Για μένα αυτό αποτελεί πηγή τεράστιας υπερηφάνειας και συναισθημάτων και το ξέρω ότι από τον παράδεισο, ο πατέρας μου θα είναι επίσης πολύ περήφανος», δήλωσε ο Ντιέγκο Τζούνιορ, στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Αργεντινής.

Ο Ντιέγκο Τζούνιορ είναι ο μεγαλύτερος από τα πέντε παιδιά που αναγνώρισε ο αείμνηστος Μαραντόνα, μαζί με την 33χρονη Ντάλμα, την 32χρονη Τζιανίνα, την 24χρονη Τζάνα και τον 7χρονο Ντιέγκο Φερνάντο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις