Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μαραντόνα: “Οι ηλίθιοι είναι σαν τα μυρμήγκια, είναι παντού”

Μαραντόνα: “Οι ηλίθιοι είναι σαν τα μυρμήγκια, είναι παντού”

Ευχάριστα νέα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε λόγω εσωτερικής αιμορραγίας στο στομάχι.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής είχε μπει νωρίτερα την Παρασκευή σε νοσοκομείο στο Μπουένος Αϊρες με εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι, η οποία ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εξετάσεων ρουτίνας, όπως ανακοίνωσε η κόρη του «χρυσού παιδιού», Ντάλμα.

«Γι’ αυτούς που ανησύχησαν πραγματικά για τον πατέρα μου, μπορώ να σας πω ότι είναι καλά» έγραψε η Ντάλμα Μαραντόνα στο Twitter και συμπλήρωσε: «Θα πάει σύντομα σπίτι». Ο 58χρονος Μαραντόνα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στην πατρίδα του, προτού επιστρέψει στο Μεξικό, όπου είναι προπονητής της (ομάδας Β΄ κατηγορίας) Ντοράντος ντε Σιναλόα, από τις οποίες ανακαλύφθηκε το πρόβλημα.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Μαραντόνα έκανε αργά το βράδυ της Παρασκευής δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό “Radio La Red”, θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες ότι έχει κάτι σοβαρό. «Πήγα για εξετάσεις. Οι ηλίθιοι είναι σαν τα μυρμήγκια: είναι παντού. Δεν είναι τίποτα» δήλωσε ο άνθρωπος που οδήγησε την εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του τροπαίου στο Μουντιάλ του 1986 και συμπλήρωσε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες: «Μπήκα στην κλινική σε ηλικία 58 ετών και βγήκα στα 50».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις