Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μαραντόνα: Χάος στο προσκύνημα για τον Ντιέγκο – Δακρυγόνα και συλλήψεις! Μεταφέρθηκε η σορός

Μαραντόνα: Χάος στο προσκύνημα για τον Ντιέγκο – Δακρυγόνα και συλλήψεις! Μεταφέρθηκε η σορός
Reuters

«Ξέφυγε» η κατάσταση στο Μπουένος Άιρες, έξω από την Casa Rosada, όπου χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε για να «αποχαιρετίσει» τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Έπειτα από την ανακοίνωση της κυβέρνησης της Αργεντινής πως το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα δεν θα παραταθεί, λόγω του μεγάλου πλήθους, ξεκίνησαν πολύ σοβαρά επεισόδια.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Clarin», εκατοντάδες άτομα πήδηξαν τους φράκτες για να προσεγγίσουν πιο γρήγορα το κυβερνητικό μέγαρο, με την αστυνομία να προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες. Αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί και συλλήψεις.

Τα επεισόδια γρήγορα επεκτάθηκαν και στους γύρω δρόμους, με πολλές «εστίες» έντασης και πετροπόλεμο του κόσμου με την αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα (όπως ανέφερε η «Clarin») απομακρύνθηκε -για λόγους ασφαλείας- από το παρεκκλήσι της Casa Rosada, το φέρετρο με τη σορό του Μαραντόνα.

Μετά από το περιστατικό η οικογένεια του Μαραντόνα αποφάσισε να παρατείνει το λαϊκό προσκύνημα με αποτέλεσμα η κηδεία να πάει πίσω.

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις