Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωσε τον Κώστα Γκελαούζο

Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωσε τον Κώστα Γκελαούζο
ΦΩΤΟ Intime

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωσε τον νικητή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Κώστα Γκελαούζο με ανάρτησή του στα social media.

Στην επίδοση που έφερε τη νίκη αλλά και στο μήνυμα που έστειλε μετά το τέλος της κούρσας του ο Κώστας Γκελαούζος, στάθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός σχολίασε σε ανάρτησή του τις ευχές του Έλληνα δρομέα προς τον συναθλητή του Παναγιώτης Καραΐσκο για γρήγορη ανάρρωση από τον κορονοϊό

«Ο Κώστας Γκελαούζος έχοντας, μόλις, κάνει νέο ρεκόρ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αφιερώνει τη νίκη του στον συναθλητή του που παλεύει με τον κορονοϊό. Μία μοναδική επίδοση, ένα σπουδαίο μήνυμα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του. 

Nωρίτερα ο νικητής του Μαραθωνίου της Αθήνας είχε δηλώσει αμέσως μετά τον τερματισμό του: «Ρίσκαρα πολύ. Πέρασα αρκετά γρήγορα, το οποίο με χρέωσε μετά, παρ’ όλα αυτά ήμουν δυνατός και ότι έχω την επίδοση στα πόδια μου. Κρατήθηκα το πίστεψα, το χρώσταγα στον κόσμο τον οποίο και ευχαριστώ για την στήριξη του τόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής και μέσα στο Καλλιμάρμαρο, μου έδωσε δύναμη. Αφιερώνω τη νίκη στον συναθλητή μου Παναγιώτη Καραΐσκο, που δεν κατάφερε να είναι εδώ μαζί μας γιατί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό», είπε μετά τη λήξη του αγώνα ο νικητής του Μαραθωνίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις