Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μαρία Πολύζου για Λευτέρη Πετρούνια μετά τη δήλωση για το me too: «Ντροπή μόνο»

Μαρία Πολύζου για Λευτέρη Πετρούνια μετά τη δήλωση για το me too: «Ντροπή μόνο»
Intime.gr

Με… σκληρό ύφος η τοποθέτηση της Μαρίας Πολύζου στα όσα είπε στις κάμερες ο Λευτέρης Πετρούνιας, σχετικά με το ελληνικό #metoo και πιο συγκεκριμένα τη σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο του αθλητισμού

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις, μετά την τοποθέτηση του Λευτέρη Πετρούνια για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις στον χώρο του αθλητισμού. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτή της Μαρίας Πολύζου, της γνωστής μαραθωνοδρόμου που στην αυτοβιογραφίας της αποκάλυψε πως η ίδια έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον πατέρας της.

Η Μαρία Πολύζου αναφέρθηκε στο θέμα μέσω ανάρτησής της στο Facebook, εκφράζοντας την οργή της και κάνοντας λόγο για αδιανόητη άποψη.

«Εύχομαι να μην χρειάζεται ποτέ ως κοινωνία να είμαστε παρόντες σε πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης για να πιστεύουμε τα θύματα!», αναφέρει αρχικά στο ποστάρισμα της

«Δεν καταλαβαίνω που ωφελεί αυτή η αδιανόητη άποψη! Ας κατέβει από το «εγώ» που βρίσκεται στο «εμείς» της κοινωνίας!! Θα με απογοήτευε να ακούσω κάτι τέτοιο από οποιονδήποτε άνθρωπο, πόσο μάλλον από έναν ολυμπιονίκη!ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ…!», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η Μαρία Πολύζου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις