Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη: H βροχή και η πιθανότητα αναβολής του προημιτελικού στο Βερολίνο

Μαρία Σάκκαρη: H βροχή και η πιθανότητα αναβολής του προημιτελικού στο Βερολίνο
reuters

Η βροχή που πέφτει από το πρωί στο Βερολίνο -και οι σχετικές προβλέψεις- βάζουν προβλήματα στη διεξαγωγή των προημιτελικών του τουρνουά της WTA, στο οποίο συμμετέχει η Μαρία Σάκκαρη.

Οι διοργανωτές του bett1 Open του Βερολίνου έχουν πάει όλο το πρόγραμμα πίσω, λόγω της βροχής που πέφτει από το πρωί και δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα και την οριστική αναβολή τους. Μεταξύ αυτών και ο προημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη με την Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Ο αγώνας της Σάκκαρη ήταν προγραμματισμένος να κάνει “πρώτο σερβίς” περίπου στις 16.00 και μετά τα ματς Κουντερμετόβα – Αλεξαντρόβα (12.00) και Γκαρσιά – Κβίτοβα (13.30). Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, δεν θα ξεκινήσει πριν τις 17:30.

Το ένα από τα τέσσερα ματς μάλιστα (Κουντερμέτοβα – Αλεξάντροβα) μεταφέρθηκε σε άλλο court και αν υπάρξει νέα καθυστέρηση, τότε το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί και δεύτερο ματς σε άλλο γήπεδο.

Σύμφωνα όμως με την πρόβλεψη του καιρού, η βροχή θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ. Στα γήπεδα του τουρνουά του Βερολίνου δεν υπάρχουν προβολείς κάτι που σημαίνει πως εάν υπάρξει νέα καθυστέρηση, δεν είναι διόλου απίθανο να αναβληθούν τα σημερινά ματς κι έτσι οι νικήτριες να δώσουν δυο παιχνίδια το Σάββατο (23.06).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις