Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη – Wimbledon: Ο αγώνας με την Βικτορίγα Τόμοβα κλείνει το αυριανό πρόγραμμα στο Court 1

Μαρία Σάκκαρη – Wimbledon: Ο αγώνας με την Βικτορίγα Τόμοβα κλείνει το αυριανό πρόγραμμα στο Court 1

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την αυριανή (29.06.2022) της αντίπαλο της στον δεύτερο γύρο του Wimbledon. Η Βικτόρια Τόμοβα θα είναι το νέο “εμπόδιο” για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο τρίτο Grand Slam της σεζόν.

Χωρίς να δυσκολευτεί, η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Wimbledon, μετά την επικράτηση της με 2-0 επί της Ζόι Χάιβς (σ.σ. προερχόμενη από τα προκριματικά).

Στον δελύτερο γύρο του Wimbledon, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Τόμοβα, η οποία επικράτησε 2-1 σετ της Ντάρια Σάβιλ.

Η Βουλγάρα αθλήτρια, νο 112 στην παγκόσμια κατάταξη, έφτασε τη νίκη με 7-6, 3-6, 7-5 μετά από αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 40 λεπτών.

Στην μοναδική αναμέτρηση που τέθηκαν αντιμέτωπες -πριν έξι χρόνια- σε… χωμάτινο “μικρό” τουρνουά, η Μαρία Σάκκαρη είχε επικρατήσει.

Ο αγώνας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με την Τόμοβα θα ρίξει την αυλαία στο Court 1, όπου το πρόγραμμα ξεκινάει στις 15.00 . H 26χρονη Ελληνίδα θα παίξει με τη Βουλγάρα περίπου στις 19.00-19.30. Θα προηγηθούν τα ματς Νίεμεϊερ – Κονταβέιτ και Νόρι – Μουνάρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις