Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη: Δακρυσμένη μετά τον αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του Wimbledon

Μαρία Σάκκαρη: Δακρυσμένη μετά τον αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του Wimbledon
Reuters

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της από την Μάρτα Κόστιουκ, στον πρώτο γύρο του Wimbledon.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έκρυψε την πίκρα της για το πρόωρο αποτέλεσμα της στο Wimbledon και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την απώλεια του στόχου της 8άδας.

«Δεν έχει σημασία το σκορ, έχασα το ματς. Δεν σημαίνει τίποτα το 6-0. Η άλλη κοπέλα είναι Top 40 στον κόσμο, δεν θα μου χαρίσει το ματς με 6-0, 6-0. Θα επιστρέψει και θα παίξει καλό τένις και απλά έχασα το ματς», ανέφερε αρχικά.

Όταν ερωτήθηκε για τη συναισθηματική της κατάσταση, απάντησε: «Υπέροχα. Πώς να αισθάνομαι; Με βλέπετε να κλαίω, πώς να αισθάνομαι; Έχασα τις δύο τελευταίες πρεμιέρες μου σε Grand Slam, τι θέλετε να αισθάνομαι; Δε νομίζω ότι είναι η σωστή ερώτηση όταν βλέπεις κάποιον να κλαίει.

Τις δύο τελευταίες χρονιές δυσκολεύομαι πολύ στα Grand Slams. Μετά τον ημιτελικό στο US Open δεν είχα καλά αποτελέσματα. Ίσως βάζω πολλή πίεση στον εαυτό μου, ίσως επειδή θέλω να τελειώσω ξανά στο Top 8. Είναι δύσκολο να το διαχειριστώ, είναι δύσκολο».

Για τους στόχους της, είπε: «Είναι αβέβαιες (οι προσδοκίες), δύσκολο να πω αυτή τη στιγμή που έχασα σε δύο πρώτους γύρους Grand Slam. Χάνεις την ευκαιρία να πάρεις πόντους, αν και υπάρχουν ακόμα πολλά μεγάλα τουρνουά ακόμα και μια εβδομάδα μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ο στόχος είναι να τελειώσω τη σεζόν στο Top 8, αλλά μετά τα δύο τελευταία slams είναι μακριά για μένα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις