Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη για τον αποκλεισμό στο Roland Garros: «Εδώ με έκραζαν όταν έχανα σε τελικούς και ημιτελικούς»

Μαρία Σάκκαρη για τον αποκλεισμό στο Roland Garros: «Εδώ με έκραζαν όταν έχανα σε τελικούς και ημιτελικούς»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του Roland Garros και φεύγει πρόωρα από το Παρίσι, όπου στο παρελθόν είχε φθάσει μέχρι και τα ημιτελικά του τουρνουά.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι στο Eurosport, η Σάκκαρη δεν μπορούσε να εξηγήσει τι πήγε λάθος, πέρα από το εμφανές άγχος της, αλλά έδειξε ότι πλέον δεν την “αγγίζει” η κριτική του κόσμου.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη

«Είχα πολύ δύσκολη κλήρωση εξ αρχής είναι η αλήθεια. Η δυσκολότερη ίσως που θα μπορούσε να μου τύχει από τις unseeded, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαι παίκτρια με ένα υψηλό επίπεδο. Επρεπε να έχω βρει περισσότερες λύσεις ομως στο γήπεδο. Να μπορούσα να είχα αντιμετωπίσει λίγο καλύτερα το άγχος. Είναι λίγο φρέσκο όλο αυτό και είναι δύσκολο να πω τι πήγε στραβά. Είχα ξεκινήσει καλά το παιχνίδι και θα μπορούσα να το διαχειριστώ καλύτερα».

Για το υπόλοιπο το σεζόν: «Δε μπορώ να πω πολλά για το μέλλον. Σίγουρα θέλω λίγες μέρες ξεκούρασης, να ηρεμήσει το κεφάλι και θα ξεκινήσω τα παιχνίδια στο γρασίδι. Το πού θα ξεκινήσει δεν το έχω αποφασίσει. Η σεζόν συνεχίζεται, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω».

Για τον αποκλεισμό από unseeded παίκτρια και την κριτική που δέχεται: «Στα τελευταία δύο τουρνουά έχασα από την Βοντρούσοβα που έχει παίξει τελικό grand slam και την Μούχοβαπου λόγω τραυματισμού έχει πέσει στην κατάταξη. Σίγουρα θα χάσω από παίκτριες χαμηλότερο ranking μέσα στη χρονιά. Εδώ με έκραζαν όταν έχανα σε τελικούς και ημιτελικούς που δεν της χάνω από μικρές παίκτριες, αλλά από τοπ, γι’ αυτό και διαφωνώ. Αλλά θα τύχει να χάσεις και άσχετα από το ranking».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις