Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάριο Μπόζιτς: Θλίψη στην Παναχαϊκή για το θάνατο του 40χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Μάριο Μπόζιτς: Θλίψη στην Παναχαϊκή για το θάνατο του 40χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή
Intime.gr

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Μάριο Μπόζιτς, “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών, με την ομάδα να εκφράζει τη θλίψη της.

Ο Μάριο Μπόζιτς, έφυγε σε ηλικία 40 ετών δίνοντας για χρόνια “μάχη” για τη ζωή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βόσνιος -που αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή της… Β εθνικής, το 2013, μετρώντας 10 συμμετοχές και τρίτα τέρματα- είχε όγκο στον εγκέφαλο και μάλιστα είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο Μάριο Μπόζιτς γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1983 στην Τούζλα, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Λόζνιτσα και -μετά από αρκετούς ποδοσφαιρικούς “σταθμούς”- έκλεισε την καριέρα του στην ίδια ομάδα, το 2016.

Τον Μάρτιο του 2007, ο Μπόζιτς έλαβε την πρώτη του κλήση για την εθνική ομάδα της Βοσνίας, με προπονητή τον Φουάντ Μουζούροβιτς. Έκανε το ντεμπούτο του στις 8 Σεπτεμβρίου 2007, μπαίνοντας ως αλλαγή, με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 1:0 από την Ουγγαρία. Το δεύτερο και τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική ομάδα ήταν ο φιλικός αγώνας κόντρα στη Βουλγαρία τον Αύγουστο του 2008.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Μάριο Μπόζιτς, ενώ σχετική ανάρτηση στα social media έκανε και ο ΠΣΑΠΠ.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

“Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Μάριο Μπόζιτς που έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

Ο πρώην διεθνής Βόσνιος ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί από την Παναχαϊκή τον Αύγουστο του 2013 και αποχώρησε από την ομάδα τον Ιανουάριο του 2014 με 10 συμμετοχές και 3 γκολ.

Σύσσωμη η Παναχαϊκή εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στους οικείους του.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις