Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάριος Καπότσης: Το μεγάλο «ευχαριστώ» της ΕΟΕ μετά την ανακοίνωση απόσυρσης του από την Εθνική πόλο

Μάριος Καπότσης: Το μεγάλο «ευχαριστώ» της ΕΟΕ μετά την ανακοίνωση απόσυρσης του από την Εθνική πόλο
ΑΠΕ

Ο Μάριος Καπότσης είναι από χθες (09.02.2022) το τρίτο μέλος της «ασημένιας» στο Τόκιο εθνικής πόλο των ανδρών, που αποχωρίζεται το σκουφάκι με το εθνόσημο.

Ο 30χρονος περιφερειακός της Βουλιαγμένης γνωστοποίησε την απόφασή του μέσω ανάρτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κι ενώ είχε αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο ματς της ελληνικής ομάδας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την αναμέτρηση του περασμένου μήνα με την Κροατία για τα προκριματικά του World League.

«Μετά από ώριμη σκέψη έφτασε και για μένα η στιγμή να πω το αντίο. Φεύγω γεμάτος από πολλά συναισθήματα, λύπες, αρκετό κόπο, πολλή υπομονή και στο τέλος χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτά που μου έφερε η ζωή στην αθλητική μου καριέρα στην εθνική ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες, από το 2006 που ήταν η πρώτη μου χρονιά στην εθνική ομάδα σαν παιδάκι μέχρι σήμερα, από φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, γυμναστές, εργοφυσιολόγους, προπονητές, την εκάστοτε διοίκηση, αλλά κυρίως τους συμπαίκτες μου, που μαζί ζήσαμε υπέροχα πράγματα και μοναδικές στιγμές. Σας ευχαριστώ παιδιά.

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι νιώθω πολύ ευλογημένος που στην ζωή μου φόρεσα το εθνόσημο στο μέρος της καρδιάς. Αντίο στην πιο όμορφη σημαία», ανέφερε ο Μάριος Καπότσης στο σχετικό του ποστάρισμα.

Μια ημέρα μετά, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλησε να πει το δικό της “αντίο” στον 30χρονο περιφερειακό της Βουλιαγμένης και να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην Εθνική πόλο.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάριο Καπότση για όσα πρόσφερε στην Εθνική μας ομάδα πόλο!

Συγχαρητήρια Μάριε Marios Kapotsis για την σπουδαία αθλητική σου καριέρα.

Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον!” ανέφερε η ΕΟΕ στο μήνυμα της.

Υπενθυμίζεται ότι την αποχώρησή τους από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχουν ήδη ανακοινώσει οι επί χρόνια φουνταριστοί της ομάδας, Κώστας Μουρίκης και Χριστόδουλος Κολόμβος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις