Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Υπέρ της παραμονής του η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Superleague 1

Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Υπέρ της παραμονής του η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Superleague 1
Intime.gr

Ξεκάθαρη θέση, υπέρ της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή, πήραν οι ομάδες της Superleague 1, όπως προέκυψε μετά το Δ.Σ. της διοργανώτριας.

Όπως προέκυψε από το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Superleague 1, η μεγάλη πλειοψηφία των ομάδων του πρωταθλήματος τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ηγεσία της ΚΕΔ.

Αφού τέθηκε θέμα για επαγγελματική διαιτησία στη διοργανώτρια, έγινε λόγος για το θέμα του Άγγλου αρχιδιαιτητή, με τις 11 από τις 14 ομάδες να επιθυμούν την παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του.

Θυμίζουμε ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει συμφωνήσει ν’ αναλάβει το πόστο του προέδρου στην Επιτροπή Ανάπτυξης της διαιτησίας στην Αίγυπτο. Το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου και η ανανέωσή του εξαρτάται από την εισήγηση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου.

Να αναφέρουμε ότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΦΗ, Ιωνικός, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και Παναιτωλικός τάχθηκαν υπέρ της παραμονής Κλάνεμπεργκ.

Η ΑΕΚ ήταν η μοναδική ομάδα που εξέφρασε την κάθετη αντίθεση της, ο Βόλος απουσίαζε, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε θέση, αναφέροντας ότι το θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και το Δ.Σ. της λίγκας είναι αναρμόδιο ν’ αποφασίσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις