Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μαρκ Όφερμαρς: Η Αντβέρπ έχασε χορηγία λόγω της πρόσληψης του Ολλανδού

Μαρκ Όφερμαρς: Η Αντβέρπ έχασε χορηγία λόγω της πρόσληψης του Ολλανδού
ΑΠΕ

Ο Μαρκ Όφερμαρς ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην Αντβέρπ, αλλά οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έγιναν πρόσφατα εις βάρος του -και έφεραν το… τέλος του από τον Άγιαξ, φαίνεται πως τον… ακολουθούν και στη νέα του ομάδα.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ, Μαρκ Οφερμαρς, ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στη βελγική Αντβέρπ, λίγο περισσότερο από ένα μήνα, αφότου παραιτήθηκε από τον ολλανδικό σύλλογο.

Ο 48χρονος παλαίμαχος Ολλανδός επιθετικός παραιτήθηκε από τον Άγιαξ, καθώς παραδέχτηκε την «απαράδεκτη» συμπεριφορά του (αποκαλύφθηκε ότι είχε στείλει ακατάλληλα μηνύματα σε πολλές γυναίκες εργαζόμενες στον Άγιαξ).

Η Αντβέρπ, όμως, του έδωσε… ψήφο εμπιστοσύνης και ο ίδιος -κατά την παρουσίασή του- τόνισε πως δεν πρόκειται να επαναλάβει τα ίδια λάθη. Αυτή του η δήλωση, φαίνεται πως δεν “κάλυψε” μια εκ των χορηγών της Αντβέρπ. Η Select Group, εταιρεία που ασχολείται με το real estate, αποσύρει τη χορηγία της, για τη νέα σεζόν, λόγω της πρόσληψης του Όφερμαρς.

Η Select Group στην ανακοίνωσή της τονίζει δηλώνει έκπληκτη από την πρόσληψη του Όφερμαρς και μεταξύ άλλων τονίζει ότι μια τέτοια κίνηση είναι κατά των αξιών που πρεσβεύει και ότι αυτό έγινε χωρίς να συμβουλεύσουν την εταιρεία, μιας και ήταν μόνιμος συνεργάτης του Βελγικού συλλόγου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις