Τρίτη, 18 Ιουν.
32oC Αθήνα

Μάρκο Ρόις: Το «Yellow Wall» αποχαιρέτησε τον αρχηγό της Ντόρτμουντ και ο Γερμανός είπε «αντίο» με γκολ

Μάρκο Ρόις: Το «Yellow Wall» αποχαιρέτησε τον αρχηγό της Ντόρτμουντ και ο Γερμανός είπε «αντίο» με γκολ
ΑΠΕ_Reuters

Η… ώρα που χωρίζουν. Η Ντόρτμουντ και θρυλικός της αρχηγός, Μάρκο Ρόις παίρνουν διαφορετικούς “δρόμους” μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και οι οπαδοί είπαν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη “σημαία” της ομάδας. Ο Γερμανός τους αποχαιρέτησε με γκολ.

Ο Μάρκο Ρόις, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ντόρτμουντ, έδωσε τον τελευταίο του αγώνα μπροστά στο κοινό της ομάδας, στο φινάλε της φετινής Bundesliga.

Το «Signal Iduna Park» χειροκρότησε, φώναξε συνθήματα και συγκινήθηκε για το… αγαπημένο του τέκνο. Η αποθέωση που γνώρισε ο Μάρκο Ρόις ήταν καθολική.

Τιμητικές πλακέτες, ανθοδέσμες και αναμνηστικές φωτογραφίες παρέα με τα παιδιά του πριν τη σέντρα του αγώνα τς Ντόρτμουντ με την Ντάρμσταντ και ένα τεράστιο κορεό στο “Yellow Wall”.

Το επιβλητικό πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Ντόρτμουντ γέμισε με ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Danke Marco», δηλαδή «σε ευχαριστούμε Μάρκο». Η συγκίνηση, ασφαλώς και ήταν πολύ μεγάλη για τον εμβληματικό αρχηγό…

 

 

Η φανέλα με το “11” του Μάρκο Ρόις… έτρεξε για μια τελευταία φορά μέσα στη βεστφαλία, μετά από επίτευξη γκολ.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ντόρτμουντ πέτυχε το 2-0 της ομάδας στο 38′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ και -φυσικά- αποθεώθηκε για μια ακόμα φορά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις