Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάρκους Ράσφορντ: Έγραψε «οδηγό εμψύχωσης» για παιδιά μετά το best seller βιβλίο του

Μάρκους Ράσφορντ: Έγραψε «οδηγό εμψύχωσης» για παιδιά μετά το best seller βιβλίο του
Reuters

Ο Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε τη συνέχεια του best seller βιβλίου του, στην οποία ο Άγγλος ποδοσφαιριστής θα εξερευνά «πώς τιμάται και υποστηρίζεται η διαφορετικότητα».

Το πρώτο βιβλίο του Μάρκους Ράσφορντ «You Are a Champion», το οποίο έγραψε μαζί με τον δημοσιογράφο, συγγραφέα Καρλ Άνκα κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο και έγινε το νούμερο ένα σε πωλήσεις παιδικό βιβλίο στην κατηγορία μη μυθοπλασία, με 225.000 αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο του.

Η συνέχεια που θα γράψει και πάλι σε συνεργασία με τον Καρλ Άνκα με τίτλο «You Can Do It: How to Find Your Team and Make a Difference» θα εκδοθεί τον Ιούλιο, όπως ανακοινώθηκε από τον Macmillan Children’s Books.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcus Rashford MBE (@marcusrashford)

Ο Ράσφορντ είπε ότι προτού συλλάβουν την ιδέα για το «You Can Do It» ο ίδιος και ο Άνκα, πέρασαν χρόνο με παιδιά που είχαν διαβάσει το «You Are a Champion». «Καταλάβαμε τι αποκόμισαν από το βιβλίο και με ποια εργαλεία μπορούσαμε να τα εξοπλίσουμε, ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένα για την ενήλικη ζωή» τόνισε.

«Οι εκ του σύνεγγυς συναντήσεις ήταν εξαιρετικές και είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα, εστιάσαμε στο πώς μπορούμε να υπερασπιστούμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να δούμε τη διαφορετικότητα ως θετικό και όχι ως μέσο για διακρίσεις» είπε ο Ράσφορντ. «Αφορά το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να υποστηρίξετε τους άλλους» διευκρίνισε.

«Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με τον Μάρκους για ένα ακόμη παιδικό βιβλίο. Το δημιουργικό ταξίδι του «You Are a Champion» ήταν ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που έχω βιώσει ποτέ, οπότε όταν πρότεινε την ιδέα ενός άλλου βιβλίου όρμηξα για την ευκαιρία. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε μερικές από τις ιδέες και τις αρχές που αναπτύχθηκαν στο πρώτο βιβλίο και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα βοηθά τους νέους να ενθαρρύνουν τις κοινότητές τους και να βγουν έξω και να διαμορφώσουν τον κόσμο» δήλωσε ο Καρλ Άνκα.

Το βιβλίο περιγράφεται ως «οδηγός εμψύχωσης» για παιδιά ηλικίας 10-14 ετών με τον ποδοσφαιριστή να «ενθαρρύνει τους αναγνώστες να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους για να υπερασπιστούν τους σκοπούς που τους ενδιαφέρουν» και να δίνει συμβουλές σχετικά με τη σημασία του ομαδικού έργου και με το πώς «ακόμη και οι μικρότερες αλλαγές μπορούν να έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο».

Στο βιβλίο θα περιλαμβάνονται επίσης συμβουλές από την εκπαιδεύτρια κοινωνικής δικαιοσύνης Σάνον Γουέμπερ και ασπρόμαυρες εικόνες και γραφήματα.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ανέφερε τα παραπάνω και ανακοίνωσε ότι το βιβλίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Μάλιστα, δημοσίευσε και στιγμιότυπα από συνάντηση με μαθητές σε σχολείο του Μάντσεστερ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcus Rashford MBE (@marcusrashford)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις