Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Μάρκους Σμαρτ κατά Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Με κλώτσησε στο κεφάλι» – Η επίμαχη φάση

Μάρκους Σμαρτ κατά Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Με κλώτσησε στο κεφάλι» – Η επίμαχη φάση

Μπορεί οι θεατές να βρήκαν αστείο το… μπουρδούκλωμα που είχαν Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μάρκους Σμαρτ, αλλά ο παίκτης των Μπόστον Σέλτικς κατηγόρησε τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μάρκους Σμαρτ είχαν μια.. ιδιαίτερη στιγμή στο game 4 της σειράς των Μπακς με τους Σέλτικς. Οι δυο τους βρέθηκαν πεσμένοι στο παρκέ, με τον παίκτη των “Κελτών” να προσπαθεί να σηκώσει τον “Greek freak” δίχως επιτυχία.

Πολλοί ήταν αυτό που βρήκαν αστείο το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, αλλά ο Μάρκους Σμαρτ κατηγόρησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για αντιαθλητική συμπεριφορά, αναφέροντας πως τον κλώτσησε στο πρόσωπο.

«Έκανα box out, εκείνος πήδηξε στην πλάτη μου, οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα και πέσαμε και οι δύο στο παρκέ. Μπερδεύτηκαν τα πόδια μας, προσπάθησα να τον βοηθήσω να σηκωθεί, εκείνος έκανε καλή δουλειά κρατώντας με κάτω για να μην συνεχίσω στη φάση και μπορείτε να δείτε πως με κλώτσησε στο πρόσωπο. Όταν προσπάθησα να του δώσω το χέρι εκείνος το τράβηξε και μετά είπα ‘οκ, τέλος τώρα, δεν πρόκειται να συνεχίσω το παιχνίδι σου’. Αυτό έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος αμυντικός στην φετινή κανονική περίοδο στο ΝΒΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=5EHB0_tJ3Ec&t=9s

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις