Τετάρτη, 22 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση στην Γαλλία το τριφύλλι

Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση στην Γαλλία το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Μασσαλία(22:00 Cosmotesports1, LIVE από το Newsit.gr) από την Μαρσέιγ, με τους «πράσινους» να θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 και να περάσουν στα playoff του Champions League.

Η ονειρεμένη εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης (09/08) στην «Λεωφόρο» έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη με 1-0 κι ένα ισχνό προβάδισμα απέναντι στη Μαρσέιγ στη μάχη για το «εισιτήριο» των play off του Champions League.

Σαφώς και η αποστολή του «τριφυλλιού» δεν είναι εύκολη. Η Μαρσείγ παραμένει το φαβορί, έχοντας ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ και μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα όσον αφορά τη διάταξη, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Αν θα υπάρξει μία αλλαγή στην «πράσινη» ενδεκάδα, αυτή είναι πολύ πιθανό να αφορά την κορυφή της επίθεσης, όπου ο Φώτης Ιωαννίδης διεκδικεί τη θέση από τον Αντράζ Σπόραρ κι ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι ίδιοι. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι σταθερός κάτω από τα δοκάρια, με τους Γιώργο Βαγιαννίδη, Τιν Γεντβάι, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Ρουμπέν Πέρεθ και Τόνι Βιλένα θα είναι το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς στην θέση 10 και τους Ντάνιελ Μαντσίνι και Μπένιαμιν Βέρμπιτς στα άκρα της επίθεσης.

Στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ μετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Βέρμπιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Elite Άγγλος Μάικλ Όλιβερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στιούαρτ Μπερτ, Ντάνιελ Κουκ και 4ο τον Άγγλο Άντριου Μάντλεϊ. Στο VAR θα είναι ο Άγγλος Στιούαρτ Άτγουελ και AVAR ο Πίτερ Μπανκς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις