Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρτίνς: «Ατομικά λάθη και αναποτελεσματικότητα! Πρέπει να βελτιωθούμε»

Μαρτίνς: «Ατομικά λάθη και αναποτελεσματικότητα! Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υποστήριξε σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την Πόρτο στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, πως η εικόνα της ομάδας του με τα πολλά ατομικά λάθη και την αναποτελεσματικότητα στο γκολ, αντικατοπτρίζει τη συνολική πορεία της στον όμιλο.

Στα ατομικά λάθη, την αναποτελεσματικότητα και την άμεση ανάγκη βελτίωσης στάθηκε ο Πέδρο ΜΑρτίνς στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Πόρτο. «Το σημερινό ματς αντικατοπτρίζει την πορεία στη φάση των ομίλων. Λάθη, ατομικά λάθη, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Εκτό από τα ματς της Μάντσεστερ Σίτι, τα υπόλοιπα ήταν ισορροπημένα. Δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα και αυτό στοίχισε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την επόμενη φάση του Europa League. Να εμφανιστούμε καλύτεροι, με λιγότερα λάθη και καλύτερη φυσική κατάσταση. Υπάρχουν διάφορες αιτίες. Μας συνέβησαν διάφορα σε αυτή τη φάση, είναι προβλήματα που πρέπει να βρίσκουμε λύσεις», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός ενώ ερωτηθείς για το λόγο που αντικαταστάθηκε ο Μαντί Καμαρά, απάντησε: «Ο Καμαρά δεν έχει πρόβλημα, βγήκε γιατί ήταν η απόφασή μας».

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Ζοσέ Σα, από την πλευρά του τόνισε: «Θα θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και μια καλύτερη κατάταξη στον όμιλο, πάντα έχουμε στόχο τη νίκη. Όμως δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε και θα πρέπει να εστιάσουμε πλέον στην ευρωπαϊκή μας συνέχεια, στο Europa League».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις