Σάββατο, 2 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μαρτίνς για το Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα και τον αποκλεισμό: «Αναλαμβάνω την ευθύνη – Ξέρω τι σημαίνει για τον κόσμο αυτή η ήττα»

Μαρτίνς για το Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα και τον αποκλεισμό: «Αναλαμβάνω την ευθύνη – Ξέρω τι σημαίνει για τον κόσμο αυτή η ήττα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το Champions League μετά το “βαρύ” 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα και οι οπαδοί των Πειραιωτών αποδοκίμασαν τον Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα.

Μιλώντας στην Cosmote TV μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ίδιος ο Μαρτίνς τόνισε ότι γνωρίζει τη σημαίνει αυτή η ήττα για την ομάδα και τον κόσμο της και ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του Ολυμπιακού και τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Ξεκινήσαμε καλά το ματς, όχι παίζοντας καλά σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν συνεπείς στο πλάνο μας. Είχαμε την ατυχία να δεχτούμε το πρώτο γκολ σε μια στατική φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και κάναμε πολλά λάθη. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για ό,τι δεν πήγε καλά.

Η Μακάμπι ήταν καλύτερη από μας και στα δύο παιχνίδια, οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Μετά το δεύτερο γκολ υπήρχε μεγάλη πίεση στην ομάδα και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός, μας δυσκόλεψε με το πρέσινγκ και δεν είχαμε τις δυνάμεις να αντιδράσουμε.

Η ομάδα χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Ο πρώτος στόχος χάθηκε, αλλά υπάρχουν πολλοί στόχοι να κατακτήσουμε και πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Ο μόνος τρόπος που μπορείς να αντιδράσεις είναι η δουλειά και η δέσμευση. Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι μια μεγάλη αποτυχία και ξέρω τι σημαίνει για τον κόσμο, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις