Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρτίνς: “Όλοι ξέρουν ότι χρειαζόμαστε ένα δεξί κι ένα αριστερό μπακ”

Μαρτίνς: “Όλοι ξέρουν ότι χρειαζόμαστε ένα δεξί κι ένα αριστερό μπακ”
ΦΩΤΟ Intime

O Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην περαιτέρω μετεγγραφική ενίσχυση που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, όσον αφορά κυρίως τις θέσεις των ακραίων αμυντικών, ενώ μίλησε ακόμα για τους νέους παίκτες της ομάδας αλλά και τις αρχές που πρέπει να ακολουθούν.

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική της Superleague παραχώρησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για το τι περιμένει από την ομάδα του σε αυτό το ματς, ενώ τόνισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν έναν δεξιό και έναν αριστερό μπακ.

Ακόμα σχολίασε τη συμπεριφορά παικτών όπως ο Κάιπερς και ο Μπα, χαρακτηρίζοντάς την παράδειγμα για τους υπόλοιπους και κυρίως για τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για το αν περιμένει την ίδια ένταση στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπως και με τον Αστέρα

Ελπίζω πως το παιχνίδι αυτό θα έχει για εμάς καλύτερο πρώτο μέρος και περισσότερη ένταση από εμάς. Για τον Παναιτωλικό περιμένουμε καλή αμυντική λ4ειτουργία, αλλά θα πρέπει να είμαστε εμείς εντάξει, να είμαστε πολλοί προσεκτικοί γιατί ο Παναιτωλικός θα ψάξει τις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να έχουμε και την ένταση και τον ρυθμό που πρέπει. Ο Παναιτωλικός είδαμε ότι δυσκόλεψε την ΑΕΚ.

Για τους Μπα και Κάιπερς 

Πράγματι είναι παράδειγμα για όλους, δουλεύουν πολύ, ειδικά ο Μπα, είναι λαμπρό παράδειγμα γιατί δούλεψε πάρα πολύ, με πάρα πολύ υπομονή και με χαμηλά το κεφάλι και τώρα πια είναι βασικό στέλεχος της ομάδας, εξαιρετικός και απαραίτητος.

Για τον Πέπε

Ο Πέπε δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε, τώρα δεν τον υπολογίζουμε, πιστεύω πως θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή. Είχε τον τραυματισμό και θέλει πάρα πολύ προσοχή από εμάς για να τον ετοιμάσουμε σωστά και δεν βιαζόμαστε. Θα παίξει όταν θα είναι έτοιμος.

Για τον Ντρέντε

Ας μιλήσουμε μόνο για τους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ της ομάδας.

Για το αν βοηθά το γεγονός πως υπάρχει χρόνος με τη διακοπή για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού

Είναι αλήθεια πως η διακοπή θα έιναι ευεργετική, καθώς θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε και σε πράγματα τα οποία θέλουμε. Ειδικά για να ισορροπήσουμε τη ζυγαριά ανάμεσα σε παλιούς και νέους.
Όλοι ξέρουμε ότι θέλουμε σίγουρα δύο παίκτες ένα αριστερό κ δεξί μπακ

Για μετεγγραφές και αποχωρήσεις

“Σίγουρα υπάρχουν νέοι που έχουν ανάγκη χρόνο συμμετοχής κι εμείς δε μπορούμε να τους τον δώσουμε, οπότε ίσως να δοθούν σε ομάδα για να πάρουν χρόνο. Τώρα για τους παίκτες που όλοι συζητάτε και ξέρουμε ποιοι είναι η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να τους κρατήσει στην ομάδα. Αν δεν υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη αλλαγή θα μείνουν στην ομάδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις