Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρτίνς πριν το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Έχουμε δέκα τελικούς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πάντα στο πλευρό μας»

Μαρτίνς πριν το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Έχουμε δέκα τελικούς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πάντα στο πλευρό μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο για δέκα τελικούς στα πλέι οφ, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ:

Για την ΑΕΚ: “Κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να μοιάζει με το άλλο. Ειδικά στα ντέρμπι πολλά μπορούν να συμβούν όποιοι και να είναι οι αντίπαλοι. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένας από τους δέκα τελικούς που έχουμε να παίξουμε στους οποίους σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να χάσουμε βαθμούς. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, τελείως ξεχωριστό και μοναδικό και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Έτσι το αντιμετωπίζουμε”.

Για την παρουσία Μαρινάκη: “Ναι ο πρόεδρος είναι πάντα στο πλευρό μας. Είναι πάντα εδώ και μας στηρίζει. Πάντα νιώθουμε την παρουσία του. Έχουμε την ηθική στήριξη που χρειαζόμαστε. Επομένως είμαστε πολύ δυνατοί μετά την επίσκεψή του και με μεγάλη αυτοπεποίθηση όπως και από σωματικής απόψεως είμαστε πολύ πιο δυνατοί”.

Για τη… διακοπή λόγω ΠΑΟΚ: “Η πρώτη διακοπή ήταν ευεγερτική για εμάς. Πολύ σημαντική και την εκμεταλλευτήκαμε όπως έπρεπε. Η δεύτερη διακοπή είναι μία απόφαση του ΠΑΟΚ, όπου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά να την αποδεχτούμε. Ο ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση αυτή για μία έξτρα μέρας ξεκούρασής του για την Ευρώπη. Εμείς την αποδεχόμαστε την απόφαση αυτή. Όπως δεν έχουμε παρά να διαφωνούμε ως προς το συμφέρον της δικής μας ομάδας. Μία πρώτη διακοπή είναι καλή. Οι συνεχόμενες διακοπές δεν μπορούν να κάνουν καλό σε μία ομάδα. Προχωράμε βάσει αυτού του προγράμματος.

Η ομάδα μας δεν θα επαναπαυθεί. Παρότι είναι κάτι που δεν μας αρέσει θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η ομάδα μας θα είναι έτοιμη και απόλυτη προετοιμασμένη σε όποια ημερομηνία και να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε. Να δουλεύουμε. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και σε αυτούς τους δέκα τελικούς θα ανταποκριθούμε όπως πρέπει”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις