Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Μασούρας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Το μεγαλύτερο ματς στην Ελλάδα»

Μασούρας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Το μεγαλύτερο ματς στην Ελλάδα»

Ο Γιώργος Μασούρας και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα μίλησαν για τη σημασία του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (22/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Γιώργο Μασούρα και τον Φρανσίσκο Ορτέγκα να κάνουν δηλώσεις για το ντέρμπι αιωνίων μιλώντας στην Cosmote TV.

“Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το ματς. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα και θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους να το κερδίσουμε. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα με σκοπό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλά εμείς, τις αδυναμίες του αντιπάλου για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Νομίζω ότι είναι λίγο σύνθετο όταν μιλάμε για τέτοια παιχνίδια. Χρειάζονται πάρα πολλά. Από την πρώτη στιγμή του αγώνα πρέπει να κερδίζεις βήμα βήμα κάποια πράγματα. Να κερδίζεις μονομαχίες, να παίρνεις ψυχολογία, να καταφέρεις να επιβάλλεις τον ρυθμό σου και στο τέλος θα καταφέρεις να κερδίσεις σε ένα ντέρμπι. Δε μπορείς να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς με μόνο ένα στοιχείο. Για παράδειγμα, προφανώς είναι σημαντική η μαχητικότητα, αλλά δεν κερδίζεις μόνο με αυτή. Χρειάζεται να πάρεις τις μονομαχίες, να επιβάλλεις τον ρυθμό σου και να είσαι σωστός τακτικά μέσα στο γήπεδο.

Μέχρι στιγμής νιώθω καλά. Νομίζω πως για κάθε ποδοσφαιριστή η βενζίνη του είναι τα παιχνίδια. Όσο παίζεις τόσο πιο δυνατός γίνεσαι. Από αυτή την άποψη δεν χρειαζόμαστε βενζίνη. Είμαστε ηλεκτροκίνητοι. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει και θέλω να συνεχίσω με την ίδια ένταση και να μπορώ να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της”, δήλωσεο Γιώργος Μασούρας, με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα να προσθέτει από την πλευρά του:

“Σίγουρα περιμένω να έχει ομοιότητες με ένα Μπόκα-Ρίβερ. Πρόκειται για τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδα και σημαίνει πολλά για τον κόσμο. Ξέρω τι περιμένει ο κόσμος που θα βρίσκεται στις κερκίδες από εμάς και πραγματικά ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε πάρα πολύ και περιμένουμε να φανεί αυτή η δουλειά μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και πιστεύω πως θα έχουμε καλή απόδοση σε αυτό το ματς.

Η προσαρμογή μου πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Με βοηθάει πολύ το γεγονός πως υπάρχουν και άλλοι Αργεντίνοι στα αποδυτήρια, όμως η αλήθεια είναι πως τα πηγαίνω πολύ καλά με όλους. Όλοι στην ομάδα με βοηθάνε και αισθάνομαι όλο και καλύτερα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις