Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Μασούρας:«Η κεφαλιά του Γιακουμάκη είναι η πιο δυνατή που έχω δει στη ζωή μου»

Μασούρας:«Η κεφαλιά του Γιακουμάκη είναι η πιο δυνατή που έχω δει στη ζωή μου»

O Γιώργος Μασούρας μίλησε για τη νίκη της Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία, με τον διεθνή επιθετικό να αναφέρει πως η κεφαλιά στο γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη είναι η πιο δυνατή που έχει δει σε όλη του την ζωή.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε 2-0 στην έδρα της Ιρλανδίας και έμεινε «ζωντανή» στην υπόθεση πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής νίκης για την Εθνική Ελλάδα, ο Γιώργος Μασούρας που ήταν ένας από τους διακριθέντες της «γαλανόλευκης» ανέφερε πως η κεφαλιά του Γιώργου Γιακουμάκη για το γκολ που η ελληνική ομάδα «άνοιξε» το σκορ ήταν η πιο δυνατή που έχει δει σε όλη του την ζωή.

Τα λόγια του Γιώργου Μασούρα

Για το ότι έχει πετύχει πέντε γκολ σε έξι αγώνες

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω, γιατί έχουμε ακόμα δουλειά τη Δευτέρα, πρέπει να συνεχίσουμε. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε τη Δευτέρα, το γκολ ας έρθει με οποιονδήποτε τρόπο. Θα είναι ωραίο να είναι δικό μου».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο γκολ

«Βάσει δυσκολίας και σημαντικότητας του ματς, ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία. Μας έκανε να το πιστέψουμε περισσότερο, να συνεχίσουμε, για να έχουμε κίνητρο στα επόμενα παιχνίδια».

Για το χθεσινό γκολ που πέτυχε:

«Είναι κάποιες φορές που μπορεί να σου έρθει η μπάλα τόσο εύκολα να βάλεις το γκολ και άλλες φορές από εκεί που δεν το περιμένεις. Χθες ήταν η δεύτερη περίπτωση. Είδα στην αντεπίθεση ότι υπήρχε χώρος, έβγαλε μια καταπληκτική μπαλιά ο Μάνταλος, τρομερό κοντρόλ ο Γιακουμάκης. Θέλησα να βρεθώ στην περιοχή στην παράλληλη σέντρα του Γιακουμάκη, για να βάλω το γκολ, δεν κατόρθωσα να φτάσω μέχρι εκεί και στη συνέχεια ο Πέλκας έφερε την μπάλα και βάλαμε το γκολ».

Για το γκολ του Γιακουμάκη

«Είναι η πιο δυνατή κεφαλιά που έχω δει στη ζωή μου. Ήμουν ακριβώς από πίσω, ήταν φανταστικό».
Για τη συνέχεια: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει ψυχολογία και είμαστε αισιόδοξοι. Η διαίσθησή μου λέει ότι θα πάνε καλά τα πράγματα»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις