Μοναδικές στιγμές έζησε το γήπεδο της Φλόριντα, όταν μπήκε στον αγώνα ο Ζακ Χόντσκινς. Ο παίκτης που αγωνίζεται με ένα χέρι και που κατάφερε να φτάσει μέχρι το NCAA.
Όλος ο κόσμος άρχισε να φωνάζει το όνομά του και τελικά ο προπονητής του τον έβαλε στον αγώνα. Μπορεί να μην σκόραρε αλλά και μόνο το ότι μπόρεσε να φτάσει μέχρι εκεί αν και η φύση του γύρισε την πλάτη, αποτελεί μάθημα ζωής για όλους.
Το ταλέντο του και η διάθεσή του για μπάσκετ του έδωσαν δύναμη να παλέψει για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Από τα σχολικά του χρόνια έδειξε ότι μπορεί να παίξει το αγαπημένο του άθλημα αν και είχε ένα χέρι.
Τα κατορθώματά του στο σχολείο του έδωσαν τη δυνατότητα να βρεθεί στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και να αγωνιστεί με τους Gators.

