Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ματίας Αλμέιδα: «Ο πατέρας μου πέθανε γιατί δεν τον εμβολίασαν»

Ματίας Αλμέιδα: «Ο πατέρας μου πέθανε γιατί δεν τον εμβολίασαν»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό στην πατρίδα του την Αργεντινή και έριξε “βολές” προς την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του πέθανε γιατί δεν κατάφερε να εμβολιαστεί όταν έπρεπε.

Ο Αλμέιδα έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη του για τον πατέρα του και πόσο του στοίχισε ο θάνατός του, με τις νέες του δηλώσεις να δείχνουν τη δυσαρέσκειά του προς την κυβέρνηση της Αργεντινής για τις πολιτικές της και σε αυτό το θέμα. 

“Ο πατέρας μου πέθανε γιατί δεν τον εμβολίασαν”, είπε χαρακτηριστικά στο “Supermitre Deportivo” ο προπονητή της ΑΕΚ, ενώ ανέφερε επίσης τα εξής: “Δεν πιστεύω στους πολιτικούς. Δεν με νοιάζει η πολιτική, θέλω το καλύτερο για τη χώρα μου. Ξέρει τι έκανε σωστά και τι έκανε λάθος ο Αλμπέρτο Φερνάντες (σ.σ. επικεφαλής της κυβέρνησης)”.

Παράλληλα ο Αλμέδια ρωτήθηκε και για τη δική του μετακόμιση στην Ελλάδα και το γεγονός ότι έφυγε ξανά από τη χώρα του, απαντώντας ως εξής: “Συχνά σκέφτομαι ξανά τα πράγματα, για ποιο λόγο φεύγω τόσο πολύ από τη χώρα και επιστρέφω… Έχουμε τις οικογένειές μας εκεί, οι βάσεις μας είναι στην Αργεντινή”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις