Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ματιέ Βαλμπουενά: Το ηχητικό που «καίει» τον Καρίμ Μπενζεμά

Ματιέ Βαλμπουενά: Το ηχητικό που «καίει» τον Καρίμ Μπενζεμά
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Καρίμ Μπενζεμά δικάζεται για μία υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά του Ολυμπιακού από το 2015 και ένα ηχητικό που “έπαιξε” στο δικαστήριο φαίνεται να “καίει” τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου επέτρεψε την αναπαραγωγή μίας μαγνητοφωνημένης συνομιλίας από την 6η Οκτωβρίου εκείνης της χρονιάς, στην οποία και ακούγεται ο Γάλλος επιθετικός να συνομιλεί με τον Καρίμ Ζενατί, αναφέροντας στοιχεία για τον εκβιασμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, στο ηχητικό ακούγονται τα εξής: «Την αλήθεια; Δεν με παίρνει στα σοβαρά ο Βαλμπουενά. Μου είπε ότι το είπε στην κοπέλα του. Δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται. Όμως μετά του είπα ότι είδα το βίντεο. Σου δίνω τον λόγο μου του λέω ότι δεν υπάρχει αντίγραφο. Τότε μου λέει τι θέλουν; Λεφτά; Του λέω δεν ξέρω. Πήγαινε να δεις τον φίλο μου τον μεσάζοντα. Είναι θέμα περηφάνιας, αξιοπρέπειας και οικογένειας. Σε προειδοποιώ. Εάν θέλεις να καταστραφεί το βίντεο πήγαινε στη Λιόν στον φίλο μου.

Τότε έγινε άσπρος σαν πανί (σ.σ. εννοεί τον Βαλμπουενά και βάζει τα γέλια ο Μπενζεμά). Ο τύπος ήταν σε πανικό. Του είπα ο Σισέ έχει μία μεγάλη συλλογή με τέτοια βίντεο; “Όμως ο Σισέ πλήρωσε” μου απάντησε ο Βαλμπουενά. “Ναι” του λέω και “βγήκε κανένα βίντεο;” Ήρθα σε σένα και ο ρόλος μου τελείωσε. Μίλα με τον φίλο μου να τελειώσει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις