Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ματσάρα στο Λονδίνο! “Θεότρελη” νίκη της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Απίστευτη πρεμιέρα! Η Λίβερπουλ ήταν εκπληκτική μέσα στην έδρα της Άρσεναλ, την οποία νίκησε με 4-3. Δυο γκολ από τον Κουτίνιο για την ομάδα του Κλοπ, το πρώτο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Δεν παράτησαν το παιχνίδι οι παίκτες του Βενγκέρ, που προσπάθησαν για την ισοφάριση από το 4-1 και ενώ είχαν χάσει πέναλτι στο 0-0.

Την πρώτη μεγάλη φετινή νίκη στην Premier Legaue πήρε η Λίβερπουλ. Οι “ρεντς” του Κλοπ πέρασαν με το εντυπωσιακό 4-3 από την έδρα της Άρσεναλ, μετά από ένα ματς με έντονες συγκινήσεις.

Η Λίβερπουλ παρουσίασε τις γνωστές αυτοκτονικές τάσεις που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος, μόνο που αυτή την φορά δεν το πλήρωσε και πέρασε νικηφόρα από το “Εμιρέιτς”.

Οι “ρεντς” αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 31΄, κατάφεραν με τον εκπληκτικό Κουτίνιο (2 γκολ) να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου να προηγηθούν με 4-1.

Κάπου εκεί χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα να δεχτούν δύο γκολ μέσα σε 11 λεπτά και το παιχνίδι πήρε δραματική μορφή στα τελευταία λεπτά, χωρίς, ωστόσο, να αλλάξει κάτι άλλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε