Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ματσιούλις: «Από τους προπονητές που με επηρέασαν πιο πολύ ο Πεδουλάκης»

Ματσιούλις: «Από τους προπονητές που με επηρέασαν πιο πολύ ο Πεδουλάκης»

Ο Γιόνας Ματσιούλις είναι ένας από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή.

Ο παλαίμαχος Λιθουανός φόργουορντ, Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 2012 έως το 2014, παραχώρησε συνέντευξη στη Mundo Deportivo, αποθεώνοντας τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι επηρέασε τον τρόπο παιχνιδιού του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματσιούλις:

«Μάλλον ο προπονητής που με επηρέασε περισσότερο ήταν ο προπονητής της Ζαλγκίρις Τζούνιορ, Ριμάντας Γρίγκας. Και μετά, άλλος ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης, στον Παναθηναϊκό. Αυτός επηρέασε πραγματικά τις μπασκετικές μου γνώσεις, τις μπασκετικές μου δεξιότητες και ούτω καθεξής.

Θα μπορούσα να πω ότι αυτοί οι δύο προπονητές εγκατέστησαν το μεγαλύτερο μέρος του τρόπου με τον οποίο καταλαβαίνω το μπάσκετ. Και φυσικά, ο πρώτος προπονητής στη σχολή μπάσκετ μου, που ουσιαστικά με εκπαίδευσε και μου έδωσε μια ευκαιρία και μου έμαθε όλα όσα ξέρω σήμερα» .

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις