Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

«Μάχη» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Μπάρκα λένε οι Σκωτσέζοι

«Μάχη» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Μπάρκα λένε οι Σκωτσέζοι
ΦΩΤΟ Intime

Σκωτσέζικα δημοσιεύματα παρουσιάζουν την ΑΕΚ έτοιμη να κάνει πρόταση στην Σέλτικ για τον δανεισμό του Βασίλη Μπάρκα, επισημαίνοντας ότι «καραδοκεί» και ο ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Μπάρκας, δεν έχει πείσει τους ανθρώπους της Σέλτικ για την αξία του, αφού παρά το μεγάλο ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτησή του από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, έχει πραγματοποιήσει μόλις 20 εμφανίσεις με τους Κέλτες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της σκωτσέζικης DailyRecord, η Σέλτικ δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη πρόταση για τον Έλληνα διεθνή γκολκίπερ, με την πρώτη ομάδα που ενδιαφέρεται να τον επαναπατρίσει να είναι η ΑΕΚ, που μεφανίζεται έτοιμη να καταθέσει σχετική πρόταση δανεισμού του.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται βέβαια ότι στο «κόλπο» είναι και ο ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει αισιοδοξία στην Ένωση ότι ο Μπάρκας θα θέλει να επιστρέψει στην ομάδα, με την οποία αναδείχθηκε σε κορυφαίο επίπεδο.

«Ο Βασίλης Μπάρκας θα μπορούσε να φύγει από την… κόλαση του Parkhead και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα με δάνειο. Ο 26χρονος έχει υποστεί μια εφιαλτική σεζόν στη Γλασκώβη, δεν έχει αγωνιστεί από τον Ιανουάριο και στο τελευταίο παιχνίδι με την Αμπερντίν δεν βρέθηκε καν στον πάγκο. Ωστόσο, ο πρώην σύλλογός του, η ΑΕΚ θέλει να τον πάρει πίσω στην Αθήνα με δάνειο. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από τον ΠΑΟΚ, αλλά ελπίζουν ότι ο Μπάρκας θα θέλει να επιστρέψει στο κλαμπ στο οποίο ήταν για τέσσερα χρόνια», αναφέρεται σχετικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις