Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαυροβούνιο – Ελλάδα: Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα του Γκουστάβο Πογέτ

Μαυροβούνιο – Ελλάδα: Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα του Γκουστάβο Πογέτ
Intime.gr

Η εθνική Ελλάδας δίνει το βράδυ νέο φιλικό, αυτή τη φορά στην έδρα του Μαυροβουνίου (21:00, open beyond & Cosmote tv). Με αρκετές αλλαγές -σε σχέση με το ματς μέσα στην Ρουμανία- παρατάσσει την “Γαλανόλευκη” ο Γκουστάβο Πογέτ.

Αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του Μαυροβούνιο – Ελλάδα, η ΕΠΟ γνωστοποίησε -μέσω των social media– την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Γκουστάβο Πογέτ στο ματς που θα γίνει στην Ποντγκόριτσα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει το ίδιο σχήμα με αυτό του ματς στη Ρουμανία (4-3-3) αλλά επέλεξε τέσσερα νέα πρόσωπα, ρίχνοντας στη “μάχη” τους Λύρατζη, Μπακασέτα, Παυλίδη και Δουβίκα και αφήνοντας στον πάγκο τους Μάνταλο, Ρότα, Γιακουμάκη και Λημνιό, σε σχέση με το φιλικό της Παρασκευής απέναντι στη Ρουμανία στο Βουκουρέστι (0-1).

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Λύρατζης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Πέλκας, Παυλίδης και Δουβίκας.

Στον πάγκο θα είναι οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Νικολάου, Κυριακόπουλος, Γούτας, Γιακουμάκης, Αλεξανδρόπουλος, Κουλούρης, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός και Μάνταλος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις