Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Με άγχος η Ντόρτμουντ – «Ζωντανή» για το Champions League (video)

Με άγχος η Ντόρτμουντ – «Ζωντανή» για το Champions League (video)
Reuters

Έστω και με… χίλια ζόρια, η Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας τη Στουτγκάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου με 3-2 και έμεινε «ζωντανή», στη «μάχη» που δίνει για να μπει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της νέας περιόδου.

Την προσεχή Τετάρτη (14/04) η Ντόρτμουντ θα δώσει ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League έχοντας ελπίδες πρόκρισης, μετά την ήττα με 2-1 στην Αγγλία. Στη Bundesliga όμως οι Βεστφαλοί δίνουν μεγάλη “μάχη” για να αγωνιστούν τη νέα χρονιά στη «λαμπερή» διοργάνωση.

Η Ντόρτμουντ έμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της τετράδας, με την εκτός έδρας νίκη επί της Στουτγκάρδης με 2-3. Με το «τρίποντο» αυτό, οι Βεστφαλοί μείωσαν ξανά στο -7 από την Άιντρασχτ Φρανκφούρτης  τελευταία θέση που οδηγεί στο Champions League, ‘εξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του –βασικού- Κωνσταντίνου Μαυροπάνου άνποιξε το σκορ στο 17’ με την εκπληκτική κεφαλιά του Καλάιτζιτς (σκορ ημιχρόνου). Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47’), ο Μπέλιγχαμ ισοφάρισε με ωραίο σουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ρόις έκανε την ανατροπή μετά από εξαιρετική ομαδική συνεργασία των Βεστφαλών.

Η Στουτγκάρδη δεν το έβαλε κάτω και στο 78’ έκανε το 2-2 με τον Ντιντάβι. Τη λύση για τους φιλοξενούμενους την έφερε ο  Κνάουφ. Ο 19χρονος (είχε περάσει στο ματς στο 67’) «χόρεψε» τους αμυντικούς των γηπεδούχων στο 80’ και με πανέμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις