Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Με ανατροπή και Μοράτα η Γιουβέντους (video)

Με ανατροπή και Μοράτα η Γιουβέντους (video)
Reuters

Ζορίστηκε αρχικά κόντρα στη Λάτσιο. Η Γιουβέντους όμως πήρε τη νίκη με ανατροπή του σκορ (3-1) και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με την Πόρτο (09.03.2021) εκεί που θα κληθεί να φέρει… τούμπα την πρόκριση (ήττα με 2-1 στο «Ντραγκάο»). Τα έκανε… όλα ο Μοράτα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλβάρο Μοράτα, η Γιουβέντους επικράτησε με ανατροπή της Λάτσιο στο Τορίνο κι έφτασε στο -1 από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Μίλαν και στο -7 από την Ίντερ.

Ο Χοακίν Κορέα εκμεταλλεύτηκε στο 14’ το λάθος στην άμυνα της Γιουβέντους και νίκησε τον Σέζνι, ανοίγοντας το σκορ για την Λάτσιο μέσα στο Τορίνο.

Η «βέκια σινιόρα» όμως πήγε με το ισόπαλο 1-1 στα αποδυτήρια. Στο 39’ ο Μοράτα έβγαλε την κάθετη στον Ραμιό, με τον Γάλλο να πιάνει… σουτάρα εντός μεγάλης περιοχής και να φέρνει το ματς στα ίσα.

Από δημιουργός, ο Ισπανός επιθετικός έγινε εκτελεστής στην επανάληψη. Ο Άλβαρο Μοράτα έκανε την ανατροπή για την Γιουβέντους γράφοντας το 2-1 για τους πρωταθλητές στο 57’ και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 60’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις