Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Με άνεση ο Πλατανιάς… Η “θηλιά” στο λαιμό της Βέροιας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πλατανιάς πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Βέροια στην έδρα της, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το live του αγώνα

Η Βέροια που είναι 14η με 26 βαθμούς δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που την “έκαιγε”. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου χρειαζόταν τους βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά δεν είχε τις ευκαιρίες που θα της επέτρεπαν να ελπίζει. 

 

 

Ο Πλατανιάς είχε το πρώτο ημίχρονο δικό του αν και μετά το γκολ που πέτυχε καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για ένα ακόμη τέρμα.

Το γκολ το πέτυχαν οι Κρητικοί στο 14′. Ο Στανισάβλιεβιτς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ανγκούλο βρήκε λίγο τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Μενδρινό που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα!

Η επόμενη ευκαιρία και τελευταία του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 33′. Ο Αποστολόπουλος έκανε το σουτ και υποχρέωσε τον Λόπεθ σε μια δύσκολη απόκρουση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε και πάλι τον απόλυτο έλεγχο και δεν επέτρεψε στην αντίπαλό του να δημιουργήσει ευκαιρία .

Η Βέροια ενώ κράτησε την μπάλα, δεν έβρισκε χώρους στην άμυνα των φιλοξενούμενων που είχαν τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 57′ γλίστρησε ο Αρτσε, δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα ούτε και να την ακολουθήσει, ο Ανγκούλο βγήκε μπροστά στον Λόπεθ, ο οποίος και έσωσε την εστία του.

ΒΕΡΟΙΑ (Ελευθερόπουλος): Λόπεθ, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μαραγκός, Μαλόν (68′ Νέτο), Σιόντης (46′ Αμπντούν), Άρτσε, Μαγέφσκι (68′ Ναζλίδης), Καϊκούτ, Γιουσούφ, Ανάκογλου

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτήριου, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Μπανανά, Σελίν, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (93′ Μιλούνοβιτς), Μουνάφο (92′ Γουνδουλάκης), Ράμος (60′ Βαλεριάνος), Ανγκούλο, Στανισάβλιεβιτς
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε