Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Με Αραούχο η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με Αραούχο η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (7/6) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague, με τον Αραούχο να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάσιμο Καρέρα.

Έτοιμη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι η ΑΕΚ, καθώς σήμερα (6/6) μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το μεγάλο ματς αύριο (7/6, 21:30) στο ΟΑΚΑ, Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποστολή που θα παρατάξει στο μεγάλο ματς.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται άπαντες, με τον Σέρχιο Αραούχο να δίνει κανονικά το “παρών” ξεπερνώντας τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Εκτός έμεινε μόνο ο Γαλανόπουλος που δεν είναι ακόμα πλήρως έτοιμος και ήταν ούτως ή άλλως εκτός πλάνων.

Από εκεί και πέρα η Ένωση προχώρησε σε έλεγχο 75 ατόμων από την ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, οι οποίοι θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και όλοι ήταν ξανά αρνητικοί στον κορονοϊό.

Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις